Bakmeesters West-Vlaanderen

Het ideale moederdagcadeau?

30/04/2020

Een Bakmeester ontbijtmand


Op zondag 10 mei zetten we moederlief, moedertje, mama … in de bloemetjes. Moederdag is het moment om de persoon die je op deze wereld zette even in de spotlights te plaatsen. Onze tip? Een Bakmeester ontbijtmand. Nu de meeste winkels nog even gesloten blijven, sturen we je graag richting een Bakmeester dicht bij jou.
Deze deeg-knedende-helden staan nog steeds dag en nacht paraat. Om ook voor moederdag een uitgebreide ontbijtmand te creëren. Ambacht en Mmmagie, gecombineerd in overheerlijke producten voor moeder. Merk ik daar nog twijfel? We geven je graag drie redenen om nu (!) je ontbijtmand te bestellen.
 

1. De bakkerij is dicht in je buurt


Hier vind je snel en eenvoudig de Bakmeester(s) in jouw buurt. Op wandel- en zelfs fietsafstand. Handig toch? Trek er vandaag nog heen om je ontbijtmand(en) te kopen. 

De Bakmeester regelt de rest, van kneden tot levering. Nog een voordeel: De Bakmeester ontvangt je - zoals altijd - met een glimlach op het gezicht. Nu misschien verscholen achter een mondmaskertje maar daarom niet minder gemeend. 
 

2. Je steunt je lokale helden


Wil jij je steentje/euro … bijdragen aan de lokale economie? Dit is jouw moment om te shinen. Je bestelling bij je Bakmeester zorgt ervoor dat jij in de toekomst ook nog bij hem terechtkan voor:

- Een deugddoend gesprek
- Overheerlijke chocoladetaart, knapperige croissants of streekproduct-speciallekes
- Dat tikkeltje Mmmagie op zondagochtend

De Bakmeesters danken je!

Bakmeester ontbijtmand moederdag

 

3. Zelfgemaakte producten met een tikkeltje Mmmagie


De Bakmeesters staan garant voor kwaliteit. Geen ingevroren producten maar zelfgecreëerde kunst-bakwerkjes met de beste ingrediënten. Hun geheim recept? 

Een vleugje Mmmagie. En dat smaak je meteen. 

Dus wil jij samen met het gezin smullen van een authentiek Bakmeester-ontbijt op moederdag?

Zoek hier de dichtste Bakmeester en geniet op 10 mei van je ontbijtmand